Apeldoorn,  Dagje Uit!

Foto’s in het bos in Apeldoorn

Afgelopen weekend zijn wij weer eens op bezoek geweest in Apeldoorn. Bart zijn opa vierde zijn verjaardag en natuurlijk komt de familie daar massaal op af. Het was zoals gewoonlijk weer erg gezellig! Bart en zijn kleine neefje onafscheidelijk van elkaar, een sessie houthakken voor gevorderden, duotikkertje en samen eten! Ook hebben we nog gekeken bij het huis van Inge en Johan die ze hebben gekocht. Gefeliciteerd nog!!Zondag zijn we nog even een uurtje (ofzo?) wezen wandelen met Johan, Inge, Pepper, Bart en ik in het bos in Apeldoorn. Ik heb geen idee welk bos, maar er stonden heel veel bomen. Een echt bos dus! In elk geval niet iets wat wij hier dichtbij hebben in Groningen. Het was zulk mooi weer ook. Het zonnetje scheen lekker en het was druk in het bos. Er was een hardloop wedstrijd en er kwamen veel honden met baasjes naar het bos toe omdat het zulk heerlijk weer was. Ik had mijn digitale camera ook meegenomen en een paar foto’s gemaakt. Ik moet zeggen dat ik ze erg mooi geworden vind!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

74 − 67 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.