Games & Tech,  Persoonlijk

Gearview: Nova Muis Slider X600 & Muismat Over Slide 2 @ Female-Gamers

We hebben ditmaal weer een muis en muismat set mogen testen van Cyes.nl. Deze keer de Nova set, de Nova Slider X600 game muis en de Nova Over Slide 2 Muismat. We hebben de set getest en willen de bevindingen graag met jullie delen. De set komt binnen, de muis zit in een mooi doosje met aan de onderkant een schroevendraaier om hem open te maken. Maar hoe bevalt hij?nnnnDe looks van de muisrnDe muis ziet er een beetje vreemd uit, het is zeker geen standaard design. Hij heeft voor alle vingers een groef waardoor die erg goed in de hand ligt. Daarnaast kan je de verlichting van de muis via de bijgeleverde software veranderen, je kan kiezen uit de volgende kleuren: rood, groen, donker blauw, licht blauw en paars. Een leuke feature al zou je hem niet vaak gebruiken.rnrn

rnrnHoe ligt de muis in de handrnZoals gezegd heeft de muis groeven voor elke vinger, hierdoor rust je hand vrij relaxt op de muis. Bij je duim zitten de bekende knoppen die je via de bijgeleverde software helemaal naar eigen zin kunt configureren. Daarnaast kan je met een simpele klik de DPI van de muis aanpassen, de snelheid waarmee je muis over het beeld beweegt. Ook dit kan je via de software instellen. De muis is erg licht waardoor je in mijn ogen wat precisie verliest, dit is helaas niet aan te passen met gewichtjes. rnrnHoe functioneert de muis tijdens het gamen en/of surfen op het net?rnTijdens het surfen functioneert de muis prima, met de handige knoppen bij je duim kan je makkelijk terug naar vorige pagina’s en dergelijke. Het scroll wieltje werkt ook prima, via de software kan je instellen hoeveel je scrollt met 1 “tick”, daarnaast kan je er ook een andere functie aanhangen voor als je aan het gamen bent. Voor het gamen vind ik de muis persoonlijk iets te licht, ondanks dat die prima werkt in combinatie met de OverSlide muismat. rnrnZijn er extra instelmogelijkheden?rnZoals gezegd zijn er een aantal knoppen die je kunt instellen, het configuratie scherm zie je hieronder:rnrn

rnrnBij de features tab kan je de snelheid van de muis aanpassen, er zijn 3 niveaus die je daar kan definiëren. Bij Gaming tools kan je de Mouse fix voor windows installeren of verwijderen.rnrnConclusie:rnDe muis heeft een apart design waardoor die er uit springt. Hij is goed configureerbaar en heeft voldoende opties. Zowel als gaming muis als gewone surfmuis zal die prima voldoen. rnrnWat kost de muis: € 75,00rnMuis op de website van Cyes.nlrnrn

rnrnMuismat – Nova Gaming Over Slide 2:rnDe muismat is niet flexibel en heeft een goed formaat. Hij is groot genoeg om fatsoenlijk mee te kunnen gamen. Hij heeft een anti slip aan de onderkant waardoor die erg vast op je bureau ligt. Daarnaast is de oppervlakte erg glad waardoor vrijwel elke muis er prima op zal werken.rnAl met al een prima muismat!rnrnWat kost de muismat € 33,00rnMuismat op de Cyes website.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.