Games & Tech

YES! Ik heb The Sims 3

rnZoals de mensen in mijn omgeving ook al wel weten speel ik al sinds The Sims uit is deze game. Ik vind het fantastisch om het te spelen, wat rond te keuvelen met mijn gemaakte poppetjes, waar natuurlijk de nodige tijd in gaat zitten, het bouwen van huizen, die je ook kunt zien hier op mijn website, bij de downloads en dan het leven nog van de simmetjes. Ik ben dan ook met deel 1 gestart, overgegaan naar deel 2 wat ik he-le-maal fantastisch vind en dan nu heb ik ook The Sims 3 in mijn bezit.nnnnDe game zou een opvolger zijn van The Sims 2, maar eigenlijk heeft het er ook wel weer wat van weg en toch is het weer anders… Het is een nieuwe wereld, met helaas maar 1 buurt, maar wel leuk om even ter afwisseling te spelen. Yvonne (je weet wel die gamevriendin) heeft de game voor me gevraagd bij EA Games, die de game publiceerd. Echt zo gaaf! rnrnNu ga ik hem nog verder testen voor de website Female-Gamers en schrijf ik er even een verslagje van!rnrnJeuj! Zo blij als een kind in de snoepwinkel, hahaha!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

80 − 73 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.