Beestenboel

Pepper filmpjes van Texel

In het weekend van 30, 31 oktober en 1 november waren wij met Inge & Johan op Texel. Hier schrijf ik nog een verslag over. Ik heb ook filmpjes gemaakt van Pepper. In het eerste filmpje wilde ze dolgraag met schaapjes spelen, alleen de schaapjes niet echt met haar! Één van de schapen liep wel aldoor op Pepper te chargen om te beuken, maar hij was iets wat scheel ofzo, miste telkens. Hoor Pepper dan ook flink piepen..nnnnHet tweede filmpje is van zondag op het strand. Lekker rennen, van de zon genieten, achter vliegers aanrennen, ja een druk middagje voor Pepper. Het waaide wel hard, zet je boxen dus wat zachter, haha.rnrnDe foto is eind september van Pepper genomen samen met haar nieuwe dodo knuffeltje, van mijn oma gekregen! Veel kijkplezier. rnrnFilmpje 1, schoapiesrnrn rn rn rn rnrnrnrnrnrnrnrn
rn
rnFilmpje 2, strandrnrn rn rn rn rnrnrnrnrnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + = 19

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.