Games & Tech

Review: Samantha Swift and the Golden Touch (PC) @ Female-Gamers

Samantha Swift is weer terug met een nieuw avontuur. In het vorige avontuur gingen we op zoek naar de rozen van Athena. Deze keer gaan we weer samen de wereld over op avontuur, maar dan staat het mysterie van “Goud van Koning Midas” centraal.nnnn

rnrnSamantha krijgt een nieuwe opdracht om de rol van Alexander’s Rijkdom op te sporen. Op de zoektocht zoeken en vinden we allerlei items die in het museum van verloren geheimen passen. We komen nieuwe uitdagingen tegen om naar volgende ruimtes en locaties te gaan. rnrn

rnrnNatuurlijk is Samantha niet alleen, naast dat ik er natuurlijk ben om haar te helpen, worden we gevolgd door een stel slechteriken die ons het geheim afhandig willen maken. Het spel is op sommige momenten lastig maar gelukkig is er een hint optie, die helpt op lastige plaatsen.rnrn

rnrnDe locaties zien er weer mooi uit, Samantha haar opdrachtgever weet wel waar hij ons heen stuurt! Wat ik wel jammer vond, is dat de game zo snel weer voorbij was. Maar wie weet komt er binnenkort nog een nieuw avontuur.rnrnScorernrn- Gameplay: 7/10rn- Fun: 8/10rn- Levensduur: 6/10rn- Graphics: 7/10rn- Geluid: 7/10rn- Originaliteit: 6/10rnrnTotaal score volgens reviewer: 6.8rnrnProbeer de demoversiernPrijs: € 9,99

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 42 = 45

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.