Persoonlijk

Weg bij Peperzaken

Het is alweer een te lange tijd geleden dat ik heb geschreven op mijn website. Maar heb weer een hoop gedaan en meegemaakt en ga dat nu met jullie delen. Zo ben ik in de zomerperiode weggegaan bij Peperzaken. Zoals jullie weten was ik ook begonnen met het werken bij Takko Fashion. Al vrij snel kwam ik erachter dat het werken in een (kleding)zaak mij toch wel veel meer lag dan het kantoorwerk.

Hoewel ik het natuurlijk heel leuk vond op kantoor met de jongens, heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt en hebben we afscheid genomen. Een afscheidsfeestje hebben we later gehouden, omdat ik net in de zomerperiode weg ben gegaan.

Ik zag best op tegen het afscheid, je staat dan zo in de belangstelling en alle ogen op je gericht. Vele weten dat ik daar niet zo dol op ben, helemaal niet als het gaat om afscheid nemen. Natuurlijk zie ik mijn oude collega’s nog wel… Maar toch.

We dronken champagne, maar ik drink geen alcohol, dus was er Jip & Janneke champagne gehaald. Lekker zoetjes. Ik kreeg nog verschillende cadeautjes, waaronder een mooi bos bloemen met natuurlijk rode pepers erin (jaja, alles is branded hé!), een Douglas bon (lekker geurtje halen!) en twee speeltjes voor Pepper (ook soort van branded) en het allercoolste een soort trofee met de volgende tekst erop:


wrote

Voor de eerste medewerker van Peperzaken. Patricia…, Bedankt voor alle harde werk!

Zelf had ik een hele grote glazen pot (ofzo) meegenomen en volgestopt met Merci snoepjes. Daarna zijn we nog gaan lunchen bij de Bytes en is het een leuk afscheid geworden! Bedankt nog jongens en meiden!!

En dit is wat Pepper van haar nieuwe speeltjes vindt…

 rnrnrnrnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

82 − 78 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.