de Feestdagen,  Games & Tech

Column: Vrolijk Pasen *AAAAAAAAH* @ Female-Gamers

Als ik aan Pasen denk, denk ik aan vrije dagen, zie ik huppelende lammetjes voor mij, schattige kuikentjes die zo mooi geel zijn, konijntjes die zacht en fluffy zijn en de Rabbids.

We hebben op de redactie rond gevraagd welke konijnen games we eigenlijk zo snel voor de geest kunnen halen. Op één staan duidelijk de witte konijnen de Rabbids. Ook kwamen de namen van Jazz Jackrabbit, Robbie Konijn, Bugs Bunny, het konijn uit Alice in Wonderland en natuurlijk alle konijnen die in de MMO’s voorkomen. Meer konden we niet zo snel op komen.

Zo rond Pasen besluiten wij hier thuis ook wel iets er aan te doen. Vaak is het een brunch of een lunch die we dan houden voor een klein groepje familie die in de buurt wonen. Een aantal lekkere broodjes erbij, natuurlijk eieren en chocolade eitjes, croissantje en nog meer. Uiteindelijk blijft er nog van alles over om nog drie dagen van te kunnen eten. Maar het is wel gezellig

Tja, dan is de eerste paasdag geweest en dan? Nou, vrij natuurlijk. Lekker niets doen en genieten van de extra vrije dagen! Wat staat er op de planning? Nou, we zouden naar een meubelboulevard kunnen gaan, maar dat doen vast vele mensen al. Wandelen met de hond (of zonder als je er geen hebt). Ondanks de mooie omgeving waar ik woon is dat een leuk idee, maar al gauw ben je toch van het weer afhankelijk en na twee uur lopen is mijn hondje ook doodmoe.

Dan blijft er niets anders op dan lekker thuis rond te hangen. Dan raad je het vast al wel weer, dat word dus lekker gamen. Misschien een filmpje kijken, maar gamen staat dan toch wel centraal. Het is gewoon leuk om te doen en ook dan ben ik vast wel met een game bezig met Pasen. Bijvoorbeeld World of Warcraft, mijn achievements halen!! Heb jij nog bijzondere plannen?

Fijne Paasdagen alvast!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

66 − = 57

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.