Interieur &zo

Kozijntjes weer mooi geverft

Oh, oh, oh wat waren onze kozijnen aan een opknapbeurt toe. Vorig jaar oktober hebben we nieuwe kozijnen voor boven laten plaatsen. Bekijk hier de foto’s van het hele bouwfestijn. We wonen nu alweer bijna zes jaar in dit huis en voordat wij hier kwamen was er ook al even niets aan de kozijnen gedaan. Het was op een aantal plaatsen behoorlijk lelijk, afgebladerd, rot en uitgedroogd. Het werd dus wel tijd dat er iets aan moest gebeuren.Op een aantal plaatsen moest het hout vervangen worden en wat opgevuld. Een aantal latjes waren ook nodig en toen kon het in de verf gezet worden. En het is mooi geworden!! Alles is mooi créme geworden en ziet er helemaal weer netjes en mooi uit!

Aan de voorkant boven was het een kwestie van schuren en verven. Aan de achterkant boven was het hout best uitgedroogd hoor. Maar dat kan er nu ook weer een hele tijd tegenaan. Ach, bekijk de foto’s zelf maar…

Er zaten eenden op het dak..
Natuurlijk heeft Bouncer ook al zijn afdrukken voor boven in de verf staan…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 32 = 42

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.