Persoonlijk

Familiekiekjes de verjaardag van mam & Joyce

Mijn mams en schoonzussie Joyce waren eind april jarig. Mijn moeder de 22e en Joyce de 26e. We hebben op de 22e gevierd en het was prachtig mooi weer. Ook waren mijn oom en tante Maria & Richard van de partij. We hebben met onze hele familie (ahum!) samen gegeten en lekker zitten kletsen. Ook de honden waren natuurlijk van de partij en waren zijn blij met het cadeaupapier van de cadeautjes die mijn moeder en Joyce hebben gekregen. Check een selectie van de foto’s.Want alle foto’s plaatsen is een beetje teveel van het goede!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

26 + = 30

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.