Foto's,  Persoonlijk

Eerste kiekjes met mijn nieuwe camera

Ik had het al beloofd, dat ik de eerste foto’s die ik met mijn nieuwe camera had gemaakt zou delen. Ik heb er alleen een selectie van gemaakt, want het waren er al best veel. Ondertussen waren we (Marcel was erbij tijdens het foto’s maken) met de instellingen aan het klooien om te zien wat er allemaal wel niet mogelijk was. Ook was het HEET die dag!! Kan het weer van nu een voorbeeld aan nemen. Zo heet dat Pepper (die ook mee was) gewoon niet verder kon lopen en Marcel haar naar huis heeft getild. Check mijn foto’s met onder andere vlinders…

En als laatste nog een foto die Marcel met zijn camera heeft gemaakt, die ik erg mooi vind..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 84 = 90

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.