Kids

Je eigen IJshoroscoop

Tijdens het surfen op het net kom ik op heel erg veel verschillende websites. Zo kwam ik bij iemand op de blog terecht die, weer ergens anders vandaan, een ijshoroscoop had geplaatst. Zo weet je welk ijsje dus bij jouw horoscoop past. Ik als Boogschutter schijn dus van de Fruitjoy te houden. De Fruitjoy is een waterijsje met verschillende kleurtjes. Net een toverbal, maar dan anders. En die lust ik dus wel! Welke behoor jij te eten volgens je horoscoop.nnnn

rn

rn

Met de Zoku Quick Popâ„¢ Maker zijn ijsjes razendsnel klaar.

rnRam: Magnum AlmondrnStier: Mars icecreamrnTweelingen: TwisterrnKreeft: RaketrnLeeuw: Sundae-ijsrnMaagd: Festini PeerrnWeegschaal: Magnum IntensernSchorpioen: Solero Orange FreshrnBoogschutter: FruitjoyrnSteenbok: Cornetto Lovepotion #1rnWaterman: Big GumrnVissen: Solero SmooverrnrnKlopt het? Past het betreffende ijsje ook bij jou? rnrnIk heb deze horoscoop op de website van joannahelena weggeplukt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 70 = 78

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.