Fashion & Beauty

Schuimsensatie in de badkamer met Rituals

Als er een product is die je eens zou moeten proberen is het de doucheschuim van Rituals! Deze zijn er voor de man en vrouw in verschillende geuren. De geuren zijn zacht, fris en fruitig. Je hebt niet zoals je bij een gewone badschuim hebt een vloeibaar goedje in je handen, bij de Rituals badschuim heb je een toefje op je hand, net als slagroom…
Okay, het is is wat prijziger dan de gemiddelde badschuim, maar je doet er lang mee en het is ook goed voor je huid. Elke winter zat ik weer met een droge huid. Maar door het gebruik van Rituals niet meer! In de zomer is het juist weer lekker verfrissend om je ermee te douchen. Zoals al aangegeven zijn er verschillende soorten geuren!

Mijn favorieten zijn de roze bus Yogi Flow & De witte bus Zensation. Voor Bart heb ik de Himalaya Mist. De prijs van deze bus is 7,90 per stuk via internet. Vindt je het te prijzig? De feestdagen zijn natuurlijk ook langzaam onze kant weer op aan het komen!

Je kan natuurlijk een bezoekje brengen aan de Rituals shop bij jou in de buurt, waar je alle geuren kan testen en besnuffelen. Maar je kan ook een kijkje nemen in de webwinkel: Rituals Shop!! Ze hebben veel meer producten voor je lichaam dan alleen deze badschuim.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.