Gezin & Familie,  Kids

Mommy Measure van Hip & Zwanger

Als je zwanger bent en dit met de rest van de wereld deelt kan het zo zijn dat je cadeautjes krijgt. Zo kreeg ik van Elles, ze heeft een webshop Hip & Zwanger, de Mommy Measure. Een leuk zwangerschapscadeautje die je dus ook in haar webwinkel kan kopen, naast positiekleding. Maar dan nu even de uitleg over wat de Mommy Measure dus voor iets is.nnnnMet dit unieke beschrijfbare zwangerschapsmeetlint houd je tijdens je zwangerschap heel eenvoudig de groei van je buik (fundushoogte / buikomtrek) en de belangrijkste mijlpalen bij. Ook leuk als bijzonder aandenken voor in het babyalbum van je kindje. rnrn

rnHet Mommy Measure pakket bestaat uit: het Mommy Measure meetlint 183cm, stickerhartjes, miniformaat permanentmarker met ultrafijne punt, gebruiksaanwijzing.rnrnNog meer informatie is te vinden op de website van Elles, Hip & Zwanger

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 88 = 96

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.