Gezin & Familie,  Kids

Wat denk jij? Jongen of Meisje?

We weten nog niet 100% zeker of we het willen weten, maar tegenwoordig is het wel mogelijk. We hebben in de loop van de week onze 20-weken echo, dus kunnen we er nog even over nadenken wat we willen. Nou ja, ik wil het dolgraag weten, Bart twijfelt nog, hihi! Ik heb zelf wel een idee, dus wil dat bevestigd hebben eigenlijk.. Ja of horen dat ik het verkeerd heb!nnnnMaar wat denk jij dat het gaat worden? Op mijn hyves heb ik een gadget geplaatst waarin mijn (hyves) vrienden kunnen laten weten wat zij denken. Tussenstand: 67 procent van mijn vrienden denkt dat het een meisje wordt. Er zijn 6 stemmen uitgebracht. Wat denk jij dat het wordt? Je kan een reactie achterlaten onder dit bericht!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

43 − = 39

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.