Tuin &zo

Auto gefixt, tandjes gepoetst…

Onze auto is inmiddels alweer gerepareerd en brengt ons weer fijn van A naar B. Zoals je al eerder had kunnen lezen waren we al bang dat het aan de distributieriem zou liggen. Nou, dat was zeker zo!! De riem was even flink geflost en gepoetst, maar was al een hoop tandjes verloren. Ook waren er nog twee dingen (geen idee wat ook alweer) die niet meer zo soepeltjes draaiden die ook vervangen zijn. Nu spint hij haast weer als een poes!

Op de foto zie je wel wat er vervangen is. De distributieriem zelf ligt er niet bij, maar wel allemaal tandjes. En die twee onderdelen, waarvan ik niet meer weet wat het doet en waar het voor is.

Zie! Allemaal tandjes… We hebben echt mazzel gehad. Op de een of andere manier was de auto er op voorbereid dat het zou mogen gebeuren dat de riem zou knappen. Over het algemeen heb je de hele motor aan gruzelementen. Dus we hebben echt heel erg veel mazzel gehad!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

84 − 80 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.