Creatief,  DIY

Crea: Zeepkettingen gemaakt met Aafke

Afgelopen maandag kwam mijn vriendinnetje Aafke langs. Beide zijn we enigszins creatief aangelegd en leek het mij leuk om weer eens wat samen te fröbelen. Ik had een tijdje terug al wat zeepjes en uitsteek vormpjes besteld bij SoapQueen. Drie kleuren zeep, groen (appel), zwart en een simpele witte. De vormpjes die ik heb besteld toen zijn hartjes en vlinders beide in drie verschillende formaten. Daarnaast mijn kralendozen erbij gepakt om alles extra op te fleuren. Ons resultaat kan je natuurlijk hieronder bewonderen!!nnnn

rn

rn

Chaos op tafel

rn

rn

Alle creaties op een rij

rn

rn

Zeepketting van Aafke

rn

rn

Nogmaals een zeepketting van Aafke

rn

rn

Zeepketting van mij

rn

rn

rn

Nogmaals een zeepketting van mij

rnOmdat ik nog zeep over heb, ben ik zelf nog lekker wat aan het frobelen om meer te maken, het is eigenlijk best heel erg leuk om te doen. Samen is gezelliger, lekker kletsen tussendoor. Maar het is gewoon leuk om zo bezig te zijn!rnrnEn de keuken ruikt lekker fris en zoet, hihi!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

50 − = 43

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.