Persoonlijk

Bart is jarig vandaag!!!

Vandaag is de dag dat mijn mannetje jarig is! Alweer 27 jaar jong en volop in de bloei van zijn leven en op weg papa te worden. In eerste instantie zou hij gewoon in Apeldoorn zijn vandaag om te werken. Maar na het weeën grapje en dat ik het een beetje eng vond om alleen te blijven, nou ja, Bart op een flinke afstand, is hij thuis gebleven. Dus moest ik natuurlijk vanmorgen aan de bak en ontbijt maken. Maar ook weer door het ‘grapje’ hadden we echt niets in huis, dus werd het improviseren! We vieren het verder niet, dat hebben we onlangs al gedaan (alleen te lezen voor insiders). Maar straks nog wel even lekker een gebakje eten *jummie*rnrnGefeliciteerd schatje!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.