Creatief

Crea: Hoes voor de box gemaakt

Wij hebben een Bouncer, een (soms) vervelende kat die overal in, bij en op moet. Om de beesten vast te laten wennen aan een nieuwe indeling in huis, hebben we ‘de box’ ook al even in de kamer staan. Maar zonder deksel of andere bescherming ligt die kat er lekker in. Dus daar heb ik ‘even’ een hoes voor gemaakt die je aan de spijlen vast kan knopen, zodat de kat er niet in kan. Hij zat er nog geen 2 tellen op en toen lag de kat er ook al in.. Hopeloos soms, maar het werkt verder wel!nnnn
rnEn daar gaat het natuurlijk om, de kat buiten de box houden. We zijn inmiddels al een stapje verder gegaan en het box kleed ligt er ook in. So far so good! Moet wel zeggen dat er ook een lege frisdrank fles op ligt, dan is de kans nog groter dat hij er weg blijft. Voor ons is dit voor nu een handige oplossing, nu nog even afwachten hoe het in de praktijk zal gaan natuurlijk.rnrn

rnWe hadden ook al wat rondgevraagd of er nog andere tips zijn om je kat buiten de box e.d. te houden. Sowieso mag de kat niet op de babykamer komen, als de kleine in de wieg ligt ook niet in dezelfde kamer enzovoorts! Want katten zoeken lekkere warme plekjes op, maar die zijn van de baby!rnBallonnen in de box schijnen ze ook niet fijn te vinden, of aluminium erin leggen. Een deken kan natuurlijk ook altijd, maar dan gaat die daar wel op liggen dat vind ik persoonlijk niet zo’n goed idee.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.