Games & Tech,  Interieur &zo

Super Mario level 2-2 Badkamer @ Female-Gamers

Waan je in de wereld van Super Marios Bros. En dan specifiek in level 2-2 en je hebt een idee voor een badkamer in handen. De vorige keer had ik een Super Mario toilet, deze keer deel ik een badkamer met jullie, ook geïnspireerd op Super Mario!nnnn
rnEen bad of douche nemen in level 2-2 van de Super Mario Bros. en de bijbehorende vijanden. Wie had dat ooit kunnen denken?rnrn

rn

rn

rn

rn

rn

rnHet project is nog niet helemaal afgerond. Het plan is dat er nog wat Mario en Nintendo gerelateerde items in de badkamer moeten komen. Of we het eindresultaat van de hele badkamer ooit te zien gaan krijgen is dus afwachten.rnrnBron: destructoid.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

31 + = 41

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.