Games & Tech,  Persoonlijk

Nieuwe (frisse) website Female-Gamers.nl

Je weet vast wel dat ik dol ben op gamen en dat ik een website heb genaamd Female-Gamers.nl. Deze website was hard toe aan een nieuwe en frisse look en die is onlangs live gegaan. De oude website was vol, druk en begon enigszins wat onoverzichtelijk te worden. Met de nieuwe site kon ik de boel lekker aanpassen en een mooi nieuw menu maken. Ook hip is dat we 2 nieuwskolommen naast elkaar hebben in plaats van 1. We hebben wel wat dingen aan de zijkant (menu’s) in moeten leveren, maar de site ziet er stoer en girly uit, al zeg ik het zelf!nnnn
rn

rnNaast ons mooie en uitgebreide menu, hebben we ook een nieuw logo. Op onze virtuele redactie, alle leden van het team schrijven (op vrijwillige basis) vanuit hun eigen huisje, zitten een paar creatievelingen. Zo heeft Didi Kamphuis geholpen met het nieuwe logo te maken en is ze aan de slag geweest met de ‘basic’ banners voor de nieuwtjes. Daarnaast heeft Sakia van Shivadesigining geholpen met game-banners te maken. Natuurlijk mag ik mezelf niet vergeten, want ik ben ook druk in de weer met nieuwe banners maken voor de nieuwtjes op de website.rnrnBovenaan de website hebben we een mooie grote rotatie banner waarin de laatste reviews, previews, gearviews en artikelen elkaar afwisselen. Deze staan dan in de spotlight zeg maar.rnrnHet leuke, interessante of juist stomme is dat we het nieuws in dus 2 kolommen hebben staan. De datum is duidelijk te zien en je kan gemakkelijk verder lezen en het nieuwtje delen op facebook of twitter. Ons menu is 3, misschien wel 4 keer zo uitgebreid geworden en dus mooi overzichtelijk, dat willen we graag! Er zijn her en der nog wat kleine dingen die aangepast moeten worden, maar dat zal in de loop van de tijd gaan gebeuren, een site is bijna nooit af volgens mij.rnrnIk ben er erg blij mee en gelukkig zijn de reacties ook positief. Het was even wennen, maar ik ben er erg blij mee in elk geval!!rnrnJe kan hem altijd bewonderen door naar de volgende site te gaan: Female-Gamers.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

50 + = 58

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.