Kids,  Kijk & Luister

Meer Sophia Grace & Rosie

Ik had al eerder (check deze link) iets geschreven over Sophia Grace & Rosie. Deze twee meiden zijn echt helemaal fantastisch! Er zijn inmiddels een aantal nieuwe filmpjes verschenen van deze mini-sterren, ook een filmpje van de meiden in Disneyland. Zo ontmoeten ze de Disney prinsessen, krijgen ze een nieuw kapsel en zijn ze op zoek naar ‘cotton candy’ oftewel suikerspinnen. Ik zou ook Ellen Degeneres wel als suikertante willen hebben! Daarnaast hebben ze ook een eerste liedje waar ook een filmpje van is die je hieronder natuuuurlijk kan bekijken!

 

 

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

80 + = 84

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.