Tuin &zo

Dit is mooi wakker worden

Het was weer vroeg en dat in het weekend! Maar dat kan Lieke niets schelen, die had gewoon honger en was het tijd voor mij de voeding te regelen. Na de voeding was ik weer in de keuken en deed Bart de luxaflex open en zag de lucht er prachtig uit. Dat kon ik zelfs zien zonder dat ik mijn lenzen in had. Meteen even de camera erbij gepakt en een paar kiekjes gemaakt. Dat beloofde een mooie dag te worden, maar eerst gingen we nog even lekker in bed soezen, even wat extra slaap pakken. En nu schijnt hier lekker de zon! Hopelijk gaan het ook zonnige Paasdagen worden.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.