Gezin & Familie

Lieke & d’r babygym

Beweging is goed voor je! Lieke kan er ook niet vroeg genoeg mee beginnen. Waar ze eerder teveel knuffels in d’r box had die veel prikkels gaven, kan ze nu niet genoeg te kijken om zich heen hebben. Het ‘gewoon’ liggen in de box is ook saai geworden, dus hup in de wipstoel en de babygym erboven. En ze is er dol op! Deze filmpjes zijn ook weer van een paar weken geleden, inmiddels pakt ze de vlinder vast en trekt Lieke deze naar zich toe. ‘Opeten’ is wat ze volgens mij denkt. Ze gilt ertegen en heeft er zoveel lol mee. Het is zo mooi om te zien!nnnn
rn

rn

rnrn

rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.