Gezin & Familie

Lieke, 0 jaar, doet een koetje na

Ik blijf filmpjes maken van dat kleine meisje Lieke! Ze is zo schattig en leuk en ze kan lekker babbelen. Bepaalde geluidjes doet ze na. Zo dacht Joyce afgelopen zaterdag dat Lieke ‘Hallo’ zei! Natuurlijk nog niet! Maar ze doet wel het geluid na dat ik maak. Ze probeert het in elk geval, maar eerlijk is eerlijk. Het leek er inderdaad wel verdacht veel op. In het onderstaande filmpje (vooral in het begin) hoor je Lieke geluid maken, bij het terugzien van dit filmpje moest ik meteen aan een lief klein schattig koetje denken! Oh, en de geluiden die je op de achtergrond hoort ben ik! Hihi..nnnn

rn

rnIs ze geen schatje?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 83 = 92

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.