Gezin & Familie,  Vakantie

Midweek Landal Dunimar: Dag 1 – Aankomst (rotweer!)

Het is meivakantie! En het is altijd mooi weer in de meivakantie, toch?! Nou niet op maandag 30 april toen wij op weg gingen naar een midweekje naar Landal. Ik had het park Dunimar gekozen omdat het dichtbij het strand ligt en het is in de meivakantie toch altijd mooi weer? Nu ging hij niet zo heel erg goed van start. Het weer zou beter gaan worden, maar dat was pas aan het einde van de week, als we weer weg zouden gaan!

Landal Dunimar is gelegen in de omgeving van Noordwijk/Noordwijkerhout en ligt vlakbij de Keukenhof en het strand. Het park is klein met allemaal tropisch getinte huisjes alsof je in Spanje, Italië of Turkije bent maar dan Nederlands. Het park is voorzien van een receptie die op beperkte tijden open is, heeft geen supermarkt hoewel er bij de receptie enkele producten te koop zijn ben je ook weer gebonden aan de openingstijden van de receptie. Er is geen zwembad! Dat werd me niet heel erg in dank afgenomen, want de lieve mensen in mijn gezin zijn dol op zwemmen. Zeker nu het weer bar slecht was, zou het fijn zijn geweest als er een zwembad zou zijn geweest. Er was een speeltuin maar alles was nat, dus geen fijn idee. Gelukkig was er een tv! Met de zender van de maand: Nick. jr. Dus de eerste dag kwamen we goed door.


Op weg naar het park Landal Dunimar bleken we in de bollenstreek te zijn beland, wist ik veel, hihi! Maar we zagen veel kleur buiten waardoor de regen bijna niet meer aan de orde was.


Mooi rood is niet lelijk!


Het huisje zag er prima uit! Ons uitzicht was deels op de tulpenvelden en aan het einde van de dag, of eigenlijk in de middag, kon je er fijn in de zon zitten.


Gezellige eethoek en de trap naar boven waar twee slaapkamers waren. We kiezen eigenlijk altijd voor een kindvriendelijk huisje, maar die kon ik niet vinden volgens mij op deze locatie. Dus werd het een huisje voor vier personen, aangezien de kinderen nog bij elkaar op de kamer kunnen slapen (wat ze in de huisjes vaak ook doen), kon dit prima.


Keuken voorzien van allerlei gemakken. Wel een kleine vuilnisbak, maar ach een stukje extra wandelen om de vuilnis weg te gooien is ook niet heel rampzalig! De badkamer was ook beneden, voorzien van een douche helaas deze keer dus ook geen bad erbij.


Natuurlijk toen er een droog moment was zijn we het park gaan verkennen.


Moet je nagaan hoe mooi dit eruit zou kunnen zien als niet alle blaadjes van de bloem af waren. Dinsdags begonnen ze de kopjes van de bloemen er helemaal af te halen.

Dit was onze eerste (mid)dag!

P.S. de banner is van een paar dagen later.

Ons midweekje weg in mei 2018:
Landal Dunimar – Dag 2: Treintjes kijken
Landal Dunimar – Dag 3: Keukenhof & het strand
Landal Dunimar – Dag 4: Zwemmen & Spelen

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

50 − = 42

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.