Games & Tech

Review: The Sims 3, Katy Perry Pakt Uit (PC) @ Female-Gamers

Onlangs stond zangeres Katy Perry model voor The Sims 3. Naast dat je haar liedjes terug kan vinden in de game, bracht ze ook een bezoekje via de uitbreiding Showtime en heeft ze een eigen accessoires pakket die onlangs is uitgebracht.nnnn
rnHet accessoires pakket, Katy Perry Pakt Uit, bevat veel zoetigheid! Katy Perry zie je vaak optreden in kittige outfits met een smakelijk tintje, videoclips van de zangeres die voorzien zijn van veel zoetig,- en gekheid zijn terug te vinden in dit pakket. Het pakket bevat meer items dan dat je eerder bent tegengekomen in een accessoires pakket. Katy Perry pakt echt uit!rnrn

rn

rnIn het accessoires pakket vindt je geen nieuwe interacties, maar onder andere nieuwe kapsels, kleding, meubels en een paar behangetjes. En dit allemaal in zoete kleuren. Deze kan je altijd naar wens aanpassen natuurlijk. Naast de zoete kleuren zijn de meubels ook erg zoet! Denk aan ijsjes, gebakjes, snoepjes, zuurstokken, lolly’s en nog veel meer.rnrn

rn

rn

rnEen aantal outfits komen regelrecht uit de garderobe van Katy en kapsels direct van het podium afgekomen, ook weer terug te zien in haar videoclips. In het echte leven zou je deze misschien niet zo snel aantrekken, maar het gaat om De Sims! Dit is geen simulatie van ons leven, het zijn geen poppen het zijn ‘De Sims’ zoals je ook terug kan lezen in het artikel van Laura! De mannen zijn niet vergeten, er is maar liefst één outfit te vinden voor ze!rn

rn

rn

rn

rnOok zijn er een aantal openbare kavels te vinden in het pakket, als een koffiehuis, die je haast op zou willen eten en een zwembad, waar je het idee hebt dat je in candyland bent terecht gekomen. Geen enkele Sim kijkt vreemd op als je in je superstrakke jurkje met cakejes erop verschijnt om een bakkie thee te doen. rnrn

rn

rnWat valt er meer te zeggen over een accessoires pakket? The Sims 3 Katy Perry Pakt Uit is een leuke toevoeging aan je verzameling. Tenminste als je van zoetsappigheid houdt en alles graag door een gekleurde bril wilt bekijken. Het is leuk om je openbare kavels van een zoet tintje te voorzien, een leuk en uitgebreid thema! Het brengt een hoop kleur en variatie naar je spel. Het is eens iets anders dan van wat je wellicht gewend bent. Maar ach, in De Sims kan niets gek genoeg zijn toch? Een echte kers op de taart…rnrn

rnrnMijn score:rnrnGameplay: 9/10rnFun: 7/10rnLevensduur: 6/10rnGraphics: 7/10rnOriginaliteit: 8/10rnrnTotaal volgens reviewer: 7,4

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.