Games & Tech

Review: De Sims 3 Diesel accessoires (PC) @ Female-Gamers

Vlak na de release van Katy Perry Pakt Uit accessoires kon je alweer aan de slag gaan met een accessoires pakket in samenwerking met het kledingmerk Diesel. Al eerder werden bekende merken aan De Sims toegevoegd als H&M en IKEA.nnnn
rn

rnWat kan je verwachten van een accessoires pakket in samenwerking met een kledingmerk? Precies, een hele hoop kleding! Maar Diesel heeft niet alleen maar kleding, ook heeft het merk een aantal meubelen aan te bieden onder de naam, 55DSL. In De Sims 2 kwam er een pakket in samenwerking met de H&M uit, vol nieuwe kleding! Helemaal tof, dus mijn verwachtingen van dit Diesel pakket waren ook erg hoog.rnrn

rnIn eerdere nieuwtjes had je al kennis kunnen maken met kleding en meubels die je in het pakket kon verwachten. Maar ziet het er net zo mooi uit als op de plaatjes die al gedeeld zijn? Ja! Wat mij betreft mag de meubel collectie van Diesel, 55DSL, zeker uitgebreid gaan worden in de toekomst. Nu heb je een bank, stoelen, tafeltjes en lampen, maar dat kan veel uitgebreider.rnrn

rnDe kleding is zeker een aanvulling aan jouw Sims spel. Meestal zijn de vrouwelijke Sims in het voordeel op het gebied van kleding, maar nu maken de mannelijke Sims een inhaalrace. Er is veel meer dan je misschien bent gewend of verwacht van een accessoires pakket. Er zijn niet veel complete outfits voor de mannen maar je kan lekker mixen en matchen met een nieuwe voorraad broeken en shirts, jasjes, sweaters, jacks en meer! rnrn

rnDe dames hebben ook een nieuwe voorraad kleding van jurkjes, catsuits, jeans en veel verschillende tops. Je virtuele ‘ik’ kan er zeer fashionable bijlopen in de zomercollectie van Diesel. Deze collectie is inmiddels in de uitverkoop beschikbaar. Naast de outfits die je hebt, kan je ze ook nog in kleur en motief aanpassen.rnrn

rnDiesel accessoires is zeker een aanvulling aan jouw Sims spel. Tenzij je niet van kleding houd natuurlijk, dan heb je er niets aan op een paar meubels na. De kleding is leuk en zeer hip! Zeker voor de mannelijke Sims is het aanwinst, omdat de kleding die het spel heeft niet altijd je-van-het is. Het is wat saai en zit niet zo mooi. Maar nu is daar zeker verandering in gekomen. Het aanmaken van een Sim of het opnieuw samenstellen van een outfit neemt zeker wat extra tijd in beslag.. Het welbekende dilemma ‘wat moet ik nu aan’, kan ook hier voorbij komen.rnrnMijn score:rnrnGameplay: 8/10rnFun: 8/10rnLevensduur: 7/10rnGraphics: 7,5/10rnOriginaliteit: 7/10rnrnTotaal volgens reviewer: 7,5

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 15 = 20

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.