de Feestdagen,  Games & Tech,  Persoonlijk

Toen was ik alweer jarig geweest!

December is vaak een gezellige periode. Sinterklaas komt in het land en vertrekt, tijd om de kerstboom op te zetten, mijn verjaardag te vieren en daarna kerst en oud & nieuw. Maar terug naar mijn verjaardag! Ik was op zaterdag 17 december jarig en de maandag er voor lagen er al cadeautjes onder de kerstboom op mij te wachten. Ruim 5 dagen heb ik er naar moeten kijken voor ik erachter kon komen wat er in zat. Een machtig mooi cadeau!!

img_bday_december2016_boom
De kerstboom met mijn cadeautjes… Bijna elke dag kwam wel de vraag of ik er eentje open wilde maken en welke dit dan zou zijn. Als Bart het niet vroeg, dan vroeg Lieke het wel! Schatje.

uiteindelijk werd het zaterdag en kreeg ik als eerste een hele mooie zelf gemaakte ketting van Lieke, gemaakt op school, in een speciaal zelf gemaakte tas. Beneden stond een mooi en lekker ontbijt klaar. Toen kwamen de cadeautjes op tafel, een paar valse cadeautjes waar andere spullen inzaten (Playmobil poppetje van Lieke en DS-Spellen).

img_bday_december2016_presentjes
Maar toen kwam het grote cadeau en daar zat een PlayStation 4 in! Supergaaf, controllers erbij en een lader en 3 games. Just Dance 2016, Harry Potter 1-4 & 5-7 in een game die exclusief voor de PlayStation 4 is uitgekomen. En Snoopy’s Grand Adventure, ook erg leuk en Lieke kan deze ook zelf spelen.

img_bday_17december_2016

Er kwam ook nog allemaal visite en smiddags kwam als verrassing mijn moeder ook mee. Ik heb een hele hoop cadeautjes gekregen en mijn mama kwam ook nog mee met Marcel & Joyce, zo lief en leuk! Dikke verwennerij en een superdag vol liefde en familie.

img_bday_december2016_watch
Ik had ook nog geld gekregen en daar een nieuw horloge van gekocht! Helaas is mijn horloge die ik van Bart heb gekregen al een hele tijd kapot (bandje/riempje laat steeds los) en ik durfde hem niet meer te dragen omdat ik hem niet wil verliezen. Tijd voor een nieuwe. Ik had niet verwacht er zo snel eentje te vinden.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 12 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.