Persoonlijk

Jaja, alweer 10 jaar samen

Je wist het niet he, dat dit toch wel een hele speciale dag is in de geschiedenis van ons als koppel! Het is namelijk 10 jaar geleden dat Bart en ik elkaar voor het eerst zagen en sindsdien ‘verkering’ hebben. Oh, wat klinkt dat schattig!! In deze 10 jaar hebben we veel meegemaakt, maar voor mij en vast ook voor Bart waren de hoogtepunten toch wel ons huis kunnen kopen en gaan samenwonen (17 juli 2005),

Pepper (hondje) welkom heten in ons gezin, trouwen op 20-08-2008 (volgend jaar alweer 5 jaar) en natuurlijk Lieke welkom heten in ons gezin (28 februari 2012) het toppunt van onze liefde kan je het ook wel noemen. We hebben het stilletjes voorbij laten gaan. Maar het verdiend natuurlijk wel even een plekje hier op mijn weblog! We plakken er nog wel wat jaartjes aan vast!

rnEen dikke kus voor mijn liefste Bart.rnrnI Love you!!

Foto: 14 juli 2012

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + = 16

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.