Gezin & Familie

Lieke foto’s: juli 2012

I know ik loop mega achter, viel me zojuist erg op toen ik weer foto’s ging uitzoeken! Maar wat in het vat zit, verzuurd niet, dus bij deze ga ik de komende dagen weer een hele hoop nieuwtjes delen. Ik begin dus even met foto’s van de maand juli. Allemaal foto’s van Lieke haar snoetje. Met deze fotoserie krijg je natuurlijk te zien hoe ze per maand veranderd, maar ook wat dingen die ze meemaakt waar ik geen apart stukje over schrijf, maar toch leuke foto’s zijn om te delen.nnnn
rn
rn
rn

rn

rn

rn

Ergens in juli…

rn

rn

17 juli, Met mama op bed liggen

rn

rn

rn

rn

rn

18 juli, gewoon wat gekke snoetjes

rn

rn

24 juli, chill met een zonnebril

rn

rn

24 juli, goed met een zonnehoed!!

rn

rn

24 juli, boekje lezen met mama

rn

rn

25 juli, was zo warm in de wagen even voetje luchten

rn

rn

26 juli, Ik kan ze bij-na pakken

rn

rn

27 juli, zit dat ding weer om m’n arm

rn

rn

28 juli, heel zoet in de auto

rn

rn

rn

28 juli, cadeautje gekregen van oude collega’s @ Peperzaken

rn

rn

29 juli, is ze geen poppetje?

rn

rn

29, juli, nog even met mama op de foto

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.