Beestenboel

Pepper heeft een stokkie en dolt met ons

Het is een filmpje van even geleden, namelijk 30 september. Maar wij zijn toen lekker wezen wandelen met ons drietjes en Pepper. Hondje Pepper had een stokkie gevonden, een lange tak en wilde wel even spelen. Ze gaat altijd zo lekker grommen, hihi! Maar ze was ook met ons aan het dollen, naar ons toekomen en dan snel weer weglopen, want stel je voor dat we de stok af zouden pakken!nnnn

rnPepper rent als een speer en maakt als ze bij haar doel is vaak een sprongetje in de lucht. Dat ziet er altijd zo leuk uit. Het is aardig gelukt om dit vast te leggen. Dus bewonder het sprongetje op de foto’s en het filmpje.rnrn

rn

rn

rn

rn

rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

50 + = 52

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.