Challenges,  Games & Tech

Video Game Challenge #29: Stomme game, toch leuk gaan vinden

Vandaag in onze 30 dagen Video Game Challenge geven we antwoord op de vraag, A game you thought you wouldn’t like, but ended up loving. Welke game hebben we eerst afgehouden en zijn we toch fanatiek gaan spelen.nnnn
rnPatricia: World of Warcraft. Ik heb het heel lang afgehouden omdat ie-de-reen het speelde en ik me toen afzijdig hield. Zelfs toen mijn man het speelde kon ik er niet voor warm lopen. Uiteindelijk ben ik het toch gaan spelen en vond ik het fantastisch! Vooral het verzamelen van pets en achievements is mijn bezigheid in World of Warcraft. rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

89 + = 90

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.