Interieur &zo

Woonkamer gemetamorfoost deel: vloerkleed

Ook ik weet wel dat gemetamorfoost geen echt woord is, maar ik vond het voor dit bericht wel toepasselijk! Het zit namelijk zo, we hebben onze woonkamer ietwat veranderd en dit is het eerste deel ook wel te omschrijven als ‘vloerkleed’.nnnn
rn

rnOp 31 december 2012 gingen we op zoek naar een vloerkleed voor in de woonkamer. We vonden, nu Lieke wat meer meer begon rond te scharrelen, onze indeling niet praktisch. We hadden al van alles aangepast en nu moest de woonkamer er ook maar aan geloven. rnrn

rnHet staat niet op de foto, maar we hadden onze boekenkast/roomdivider al in het woongedeelte geplaatst omdat de box een plek moest krijgen. Een van de banken stond toen voor het raam en paste het prima. En toen vonden we dat de tafel uit het zitgedeelte weg moest en er een kleed moest komen zodat Lieke een ruime plaats zou hebben om te kunnen spelen. Daarnaast is onze vloer ook best koud (fijn in de zomer), maar om aldoor op te spelen niet.rnrn

rn

rnZo gezegd zo gedaan zijn we dus een kleed gaan uitzoeken. Eerst naar de Leen Bakker en daarna naar de IKEA om daar te kijken en te vergelijken. Uiteindelijk weer terug naar de Leen Bakker omdat daar een kleed was die we beide wel leuk vonden. Het werd een grijze, want het moest natuurlijk wel bij rood passen. Onze koffietafel hebben we in de hoek geplaatst van de banken en zo hadden we een zee van ruimte!rnrn

rn

rnToen het kleed er eenmaal lag was het aan Lieke om eraan te wennen. Maar dat was nog even een uitdaging, want ze keek er vies bij, het voelde raar en ze bewoog niet meer. Ze nam de ‘skydive’ houding aan en begon te jammeren. Gelukkig kon ze er snel aan wennen en het grote speelkleed werd welkom geheten!rnrn

rnUiteindelijk hebben we onze koffietafel verkocht en een kleinere (vierkante) gehaald voor in de hoek, bij IKEA. Deze kunnen we, mits nodig, op het kleed zetten, maar het is wel fijn dat je ergens je spullen kwijt kan en altijd een tafel binnen handbereik hebt.rnrnNa deze aanpassing kwam er rond Bart zijn verjaardag nog een improvement! Daar later meer over.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.