Gezin & Familie

Lieke heeft de waterpokken gehad (gebruik havermout!)

Tijdens Lieke haar eerste verjaardag, waren we allemaal ziek! Maar Lieke had de waterpokken en gelukkig kregen we een gouden tip waardoor het met de jeuk wel aardig minderde.nnnn
rn

rnOp 23 februari was Lieke erg hangerig en lag ze lekker op d’r kleed, op met haar hoofd op Paulio de panter en een dekentje over. Zo zielig.. Maar toch nog uber cute!rnrn

rn

rn

rnLieke heeft het waarschijnlijk op de kinderopvang opgelopen. Ze gaat hier een ochtend in de week naar toe en tja, dan adem je allerlei bacteriën in. Maar als je stipjes ziet, dan is ze al besmet. Dus dan moet je het ondergaan.rnrnJoyce had nog nooit de waterpokken gehad, maar is als volwassene erg besmettelijk. En volwassenen worden er ook erg ziek van. Dus zodra het bekend was dat Lieke de waterpokken had, kwam ze niet meer. Maar toen was het al te laat.. Want als je stippen ziet is het dus al te laat. Maar Joyce heeft nergens last van gehad, gelukkig.rnrn

rn

rn

rn

rnEn toen zat Lieke onder de stippen. Mijn moeder had de vrijdag (nadat Lieke bij de opvang was geweest) een plekje op d’r hoofd ontdekt en toen ging het eigenlijk vrij snel en zoals je op de foto’s kan zien, zat ze onder de stippen.rnrnMaar wat moet je doen als je kindje de waterpokken heeft? Gebruik (haver)mout! Maak een badje en laat je kleintje er in weken. Spoel het niet af en dep je kindje na het badderen droog. De mout droogt de huid wat uit waardoor de jeuk verminderd wordt. En het werkt fantastisch en een pakje mout kost nog geen 30 cent, hier tenminste bij de supermarkt, hihi.rnrnEn dus zag Lieke er tijdens haar verjaardag erg gestippeld uit. rnrn

rn

rn

rn

rn

JARIG!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

52 + = 55

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.