Creatief,  Dagje Uit!,  Groningen

16 oktober Stoffen Spektakel in Groningen

Volgende maand is het weer tijd voor een Stoffen Spektakel en ik probeer al twee jaar te gaan! Dus wederom ga ik een poging wagen. Ik wil stofjes kopen, wellicht wat nieuwe leuke dingen aanschaffen, gewoon lekker rondneuzen!Oh en natuurlijk wil ik koopjes scoren. Ik heb vorig jaar met kerst een aantal kussens gekregen van de dikke man genaamd de Kerstman. En ik wil deze nog steeds voorzien van een nieuw stofje. Dus ga ik er even rondkijken, tenminste dat is het plan. Ik probeer al twee jaar heen te gaan maar zwangerschap, een bevalling en een griepje waren eerdere spelbrekers.

Vanwege de bezoekjes aan de KreaDoe, met mijn schoonzusjes, het zeer inspirerend om daar te kijken. Moet het ook inspirerend zijn om op het Stoffen Spektakel te zijn. Denk ik, gok ik!rnrnDus wie weet volgende maand een bezoekje van mij aan het Stoffen Spektakel in het Martiniplaze!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 28 = 32

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.