Persoonlijk

Verjaardag van opa in Apeldoorn

Met opa bedoel ik mijn schone vader, Bart zijn vader dus, de opa van Lieke. Er was een surpise brunch georganiseerd en we zijn aardig vroeg op pad gegaan naar Apeldoorn om hierbij aanwezig te zijn. Ik heb een paar kiekjes gemaakt.

Gelukkig ging onze kleine meid nog wel eventjes wat slapen in de auto op de heenweg. Vaak is een minuut of 10 de max, nu gelukkig wat langer. Het zou tenslotte een drukke middag worden.

Wat kun je toch leuke dingen onderweg tegenkomen. Tja, ik vond het in elk geval geinig, hihi!

Toen Lieke eenmaal was gewend (ze was heel verlegen in het begin) lag ze lekker te spelen. Ze werd meteen gebruikt om d’r opa naar huis te lokken, want die was lekker druk in de nieuwe kroeg. Maar die kwam gelukkig vrij snel op de motor aanrijden. Lieke beledigde meteen alle motorrijders, want ze noemde de motor een brommer, haha! Opa mocht er wel op zitten, maar Lieke hoefde niet zo nodig.

Al snel konden we aan tafel. Er was van alles lekkers op tafel gezet. Er was een pastasalade, quiche met prei en kaas, Mexicaanse quiche, gehaktballetjes, broodjes, appeltaart, cake en nog wat dingen. ‘Vroegah’ had ik bijna niets gegeten, maar ik lust steeds meer en proef ook meer. Dus vond ik het best wel lekker. Alleen die Mexicaanse quiche was best pittig.

Na het eten hebben we nog even gezeten, appeltaartje gegeten en zijn we nog even bij Inge en Johan langs gegaan. Lieke heeft het konijn gezien, de plantjes water gegeven, de kippen gevoerd en water gegeven. Lekker druk dus allemaal. Ook dit was gezellig en al snel gingen we op huis aan.

Gezien de indrukken die Lieke moest verwerken hadden we gedacht dat ze wel zou slapen, ze zag er moe uit in elk geval, maar dat was dus niet zo! Kind was weer lekker actief, druk aan het kletsen, op zoek naar tractoren langs de weg. Beetje diertjes kijken, gek doen met mama haar zonnebril en totaal niet slapen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 66 = 76

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.