Gezin & Familie,  Persoonlijk

Wij zijn WEER zwanger!!

Jaja, in mei legt deze mama weer een ei!! Eind mei zal onze tweede kleine komen, wat dus inhoudt dat we al bijna 20 weken zwanger zijn. 5 januari hebben we de 20 weken echo en zullen we ook weten wat ‘het’ gaat worden!

Het was een verrassing voor ons ik was een dag ‘over tijd’ toen ik een test deed en deze dus positief was! Dan is het weer afwachten tot je de eerste 12 weken veilig door bent en god wat was ik misselijk en naar op de maag. Dus wisten een aantal mensen het wal wel iets eerder omdat je toch moet vertellen wat er mis is dat ik aldoor niet lekker was en telkens wat moest eten. Oh en wat was ik moe! Ik lag af en toe nog eerder dan Lieke op bed helemaal na een dag werken.

IMG-20140907-WA0014

Na de eerste drie maanden ging het alweer iets beter en inmiddels had ik de nodige kilo’s er al bij gegeten. Tja, dat krijg je ook een beetje als je je maag gevuld moet houden. Bij een tweede gaat de boel sneller dus heb ik al een flinke toeter en deze gaat dus nog veeeeel groter worden. We gaan het zien.

Wij zijn in elk geval heel blij er komt nog een kindje bij! Dus… Lieke wordt ook grote zus.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

31 − = 24

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.