Gezin & Familie

Suiker is goed, gewoon groot kind?

Afgelopen maandag werd ik gebeld door het Gelre ziekenhuis. Ik zou de uitslag krijgen van mijn glucose test, oftewel mijn suiker. Ik hoopte gewoon op het beste en had het weekend vast geoefend met minder snoepjes eten maar zondag was ik alweer wat aan het snoepen, can’t help myself.

Anyway, mijn suikergehalte was goed. Daar hoe ik me geen zorgen om te maken. Wel heb ik gevraagd hoe het dan zat dat het kind wat groter was maar daar kon geen duidelijk antwoord op gegeven worden. Dat is nu gewoon zo. Ik vroeg ook nog of ik me zorgen moet maken of het allemaal wel gaat passen omdat het hoofd nu al een omtrek van 10cm heeft (wat ze op de echo kon zien). Maar dat zou de verloskundige wel in de gaten houden.

Oftewel, we wachten het af. De tijd gaat nu supersnel en op zich mag de kleine wel komen… We hebben alleen nog geen naam! *help*

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

87 − 77 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.