Interieur &zo,  Persoonlijk

Ik hou van de IKEA & EKTORP

Er zijn meerdere mensen, voorwerpen en dingen waar ik van hou. De IKEA is daar eentje van, waar ik voorheen een stuk vaker kwam dan nu. In Groningen zat de IKEA op 10 minuten rijden vanaf ons huis. Nu we in Apeldoorn wonen is hij zo’n 30 minuten rijden, helemaal in Duiven en kom je er gewoon minder snel. Als ik er dan heen ga, is het gewoon een feestje!

In elke ruimte bij ons thuis staat wel iets van de IKEA. In de woonkamer de welbekende EKTORP bank. Vanaf het moment dat ik voor het eerst in de IKEA kwam, moest en zou ik de EKTORP in huis halen. Uiteindelijk is dat gelukt, we hadden eerder twee tweepersoons banken in het rood en nu hebben we een tja, wat is het een drie-zit met een chais lounge eraan in het grijs. Inmiddels hebben we ook een losse stoel van deze serie in de woonkamer staan.


Hop, drie karren vol!

Die stoel heb ik in januari gekocht toen ik met mijn schoonzusjes naar de IKEA ben geweest. We hadden allemaal iets nodig en kregen shoplijstjes mee van anderen, omdat zij ook niet zo vaak bij de IKEA komen. In eerste instantie wilde ik alleen kijken voor die stoel, we hadden al zoveel ingeslagen maar mijn schoonzusje Inge zei, dat past heus in de auto, gewoon meenemen.

Ook zijn we hier allemaal fan van de opruimbakken van de IKEA SAMLA, kom ik vast nog wel een keer op terug, die moesten ook meegenomen worden. Ze zijn er in diverse maten en kunnen zo fijn gestapeld worden. Alleen moesten ze ook mee in de auto..

Met nog een hoop andere, grote en kleine dingen, konden we op weg naar de kassa om af te rekenen. Een koud drankje en een broodje hotdog hadden we ook wel verdient. Toen we de versnaperingen ophadden werd het toch tijd om naar de auto te gaan.. Zou het allemaal gaan passen?


Ik paste nog net achterin! De auto zat echt bommetje vol, rekeningen een stuk leger, onze buikjes weer gevuld en op weg naar huis. Klein logistiek puntje, we hadden alles in de auto gepropt dat toen we de eerste stop maakten we moesten graven naar de spullen, haha!

Wij waren geslaagd en ik kan nu al niet wachten tot we weer een keertje naar de IKEA gaan. Tot die tijd snuffel ik wel op het internet om inspiratie op te doen.

Heb jij een favoriet product van de IKEA? Ga je er vaak heen?

Foto banner: IKEA

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.