Interieur &zo

Muur/deco stickers bij de Tuinland

Toen we bij de Tuinland waren, heb ik daar ook hele leuke muurstickers gespot. Naast muurstickers waren er ook een aantal exemplaren, cactussen, die je op bijvoorbeeld je raam kon plakken.Ze zijn heel leuk, beetje prijzig naar mijn idee, maar leuk! Oh, dat had ik al gezegd. Ik heb een paar fotootjes gemaakt van een aantal leuke stickers.

De bovenstaande stickers zijn zo leuk, vooral voor een kinderkamer of speelhoek. Deze kan je aan de muur plakken en ze zijn in erg leuke thema’s verkrijgbaar. De prijzen weet ik niet. Ik vind de vogelhuisjes ook erg leuk voor Lieke haar kamer! Maar die is inmiddels al vrij vol aan het raken, haha.

Deze stickers zijn leuk en daar zijn ook de cactussen waar ik het over had. Deze zouden erg leuk staan als je niet goed bent in het onderhouden van levende planten! De prijs van de cactussen is €7,99, en alle andere soorten zijn wel duurder.

Zeker om over na te denken als we bijvoorbeeld Lieke d’r kamer gaan verbouwen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

72 − 65 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.