Challenges

30 Dagen Blog Challenge in juli

De bedoeling is om in juli mee te doen aan een #30dagenblogchallenge dus elke dag antwoord geven op een vraag die gesteld is in een overzicht. Alle vragen kan je hieronder bekijken, wellicht leuk om zelf mee te doen? Anders een mogelijkheid om iets meer over mij te weten te komen.

Ik heb al eens vaker meegedaan in challenges die je online kan vinden. Zo heb ik met regelmaat meegedaan aan de FMS Photo a Day-serie en al eerder voor Female-Gamers wat game-gerelateerde vragen beantwoord. Nu gaat het dus iets persoonlijker worden. Dit zijn alle 30 vragen waar ik met een dagelijkse blog antwoord op wil gaan geven.

Er is ook een Facebook pagina die je kunt bezoeken mocht je in de toekomst deze challenge willen volgen, of wellicht een andere. Deze challenge is bedacht door Danielle die ikzelf via het gamen het leren kennen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.