Leestafel

Blogtour: Foodtruck Fiësta 1 – in de IJskast

Het is de hoogste tijd voor een superleuke feelgood serie van Saskia M.N. Oudshoorn. Deze serie, bestaande uit drie delen zal in de komende weken gaan verschijnen. Omdat ik mee mag doen (samen met andere bloggers) met deze blogtour heb ik de serie al mogen lezen. Een serie die alleen als e-book uitkomt die naar veel meer smaakt!

De serie Foodtruck Fiasco Fiësta gaat over Bertina die haar studie een jaar in de IJskast wil zetten en het geld van een erfenis wil gebruiken om een foodtruck te kopen. Dat gaat niet zonder slag of stoot en zo krijgt de nieuwe foodtruck al snel de bijnaam Fiasco. Hoewel ik nog heel veel meer wil vertellen over deze leuke serie, moet je nog even een paar weken wachten..

* Deel 1 Foodtruck Fiësta: In de IJskast
* Deel 2 Foodtruck Fiësta: Een IJskoude Klus
* Deel 3 Foodtruck Fiësta: Meisje met het IJsje

Wel deel ik de achterflap van het eerste boek,

In het eerste deel van de serie Foodtruck Fiësta, In de ijskast, besluit Bertina – Tinus voor vrienden – dat ze een sabbatical van haar studie wil. Na de breuk met haar jeugdliefde Mats is ze gevlucht in het leren en ze is nu aan haar tweede studie bezig. Maar dat gaat allemaal in de ijskast als ze een foodtruck koopt op Marktplaats. Haar retro IJstruck geeft na een paar kilometer al de geest, en dan is het Mats die haar kan helpen met opknappen. Ongemakkelijk…

Deze Blogtour, in samenwerking met Zeumer & Keuning, mag ik samen met andere bloggers doen en zij zijn te vinden op hun eigen stukje internet.

27 augustus – Bookstamel
28 augustus – The Feelgood Bookcorner
29 augustus – Bookdragon
30 augustus – Nikkileest
31 augustus – Boekenbeauty
1 september – Jaimy’s Eat Sleep Read
2 september – Ramonaleest
3 september – Patries.nu
4 september – Kristie Raaijmakers
5 september – Perfecte Buren

Eind augustus zal ik de gehele review publiceren, maar neem in de tussentijd even een kijkje op de andere websites, Instagram en Facebook pagina’s.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.