Leestafel

Leeslijst: Dit heb ik gelezen in februari en maart 2021

Het is alweer bijna april en ik heb er nog niet aan gedacht om mijn lijst met gelezen boeken online te zetten, dus bij deze! Een combinatie van twee maanden waarin de volgende boeken heb gelezen.

Liefs uit Londen door Iris Visser
https://media.s-bol.com/qV20Dzx5P1Rr/759x1200.jpgHeerlijke feel good roman van Nederlandse bodem. Te leuk, te kort!
Hannah betrapt haar vriend tijdens oud en nieuw met een ander meisje. Dan moet ze ook nog eens met haar baas mee naar Londen. Omdat het nieuwe filiaal daar niet helemaal lekker loopt moet ze daar twee weken met haar baas rondhangen. Samen met een marketingsbureau waarbij een heel bekend vrouwelijk gezicht werkt, kan dit bijna een zakenreisje uit of juist naar de hel worden genoemd.

Liefs uit Londen @ Bol.com

Wolf Ranch 1-3 door Renee Rose
https://media.s-bol.com/NOXnmPDo44o2/749x1200.jpg– Rough
– Wild
– Feral
Samengevat deze drie boeken van de Wolf familie. Drie broers die shifters zijn en kunnen veranderen in weerwolven. Op zoek naar hun verwante partner (mate) brengt de nodige ups en downs met zich mee. Zeker als het om mensen gaat.. Ik heb deze hele reeks in het Engels gelezen.
Wolf Ranch Boxed set 1-3@ Bol.com

Wolf Ranch 4-6 door Renee Rose
https://media.s-bol.com/4LR1oln9QoZ1/749x1200.jpg– Savage
– Fierce
– Ruthless
In deze reeks gaan we verder met vrienden van de Wolf broers die ook shifters zijn en kunnen veranderen. De boeken lezen heerlijk weg en het is jammer dat het stopt bij deel 6. Ik heb deze hele reeks in het Engels gelezen.

Wolf Ranch Boxed Set 4-6

Preppy door T.M Frazier
https://media.s-bol.com/J8pX1yvZDKwy/751x1200.jpgPak er maar een doos tissues bij, zet je telefoon op stil en laat jezelf meevoeren in het leven van Preppy. Het verhaal is opgedeeld in drie delen en vanaf het begin tot het einde wil je gewoon door en meer. De chemie tussen Bear, King en Preppy als vanouds vertrouwd en leuk. Het leven van Preppy gaat met pieken en dalen en is soms heel heftig om te lezen. Maar hij weet je om zijn vinger te winden en ik heb de drie delen dan ook bijna in één zucht uitgelezen. Daarna moest ik even afkicken omdat het verhaal me echt heeft meegesleurd, een heuse rollercoaster die ik zeker niet heb willen missen. Er komen nog twee delen in deze ‘King-reeks’ en ik kan niet wachten om ook die te lezen.
Preppy 1Hij zal je verraden
Preppy 2Hij zal je verlossen
Preppy 3Hij zal je vernietigen

Haar Bodyguards door Cassie Cole
https://media.s-bol.com/5LGpBJM70o0B/750x1200.jpgLucky girl! Deze congresvrouw met grote ambities heeft geen tijd voor de liefde. Als eerste krijgt ze te maken met een Capitool-agent die haar moet bewaken, dan komt er iemand van de secret service en een persoonlijke lijfwacht op haar pad. Deze drie heren moeten haar beschermen tijdens haar campagne maar verslinden haar ondertussen met hun ogen. Ze zijn een lust voor het oog en al gauw staan de heren op allerlei manieren voor haar klaar waardoor het er erg heet aan toe kan gaan. Daarom zeg ik, lucky girl! Waarom zijn er meestal de mannen in boeken die aanboden worden door vrouwen? Nu zijn de rollen omgedraaid en ze neemt het er van.
Haar Bodyguards @ Bol.com

Dit is serie.. door Natasha Madison
Ik heb de hele serie in het volgende bericht, klik hier beschreven.
Liefde @ Bol.com
Voorgoed @ Bol.com

Op naar april!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

34 − 24 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.