Leestafel

Leeslijst: Dit heb ik gelezen in juli 2021

Ik ben op tijd! Al heb ik net de lijst van juni een paar dagen geleden geplaatst, nu heb ik ook al de lijst van juli! Ik heb deze maand ook een serie gelezen waar ik nog niets over mag vertellen, spannend! Ondertussen schreef ik zelf nog een verhaal voor een schrijfwedstrijd, waarbij het nu afwachten is of de uitgever het een geschikt verhaal vindt. Ik heb best veel gelezen deze maand en ga verder met de serie waar ik in juni mee ben geindigd, de Bad Boy Alpha’s.

Bad Boy Alpha’s door Renee Rose en Lee Savino (Engels)
Er zijn in totaal veertien delen van deze shifters serie. Ik heb nu eerst gelezen tot en met deel 8 omdat er teveel leuks was dat ik ook nog wilde lezen.

#4 Alpha’s Challenge
Alpha's ChallengeDit deel is soms zo hilarisch, dat kan ook bijna niet anders dan met deze shifters. Zo hebben we Tank, de weerwolf, die ik al eerder voorbij zag komen in eerdere delen. En Foxfire, vos shifter, die niet eens weet dat ze een shifter is. Haar moeder is een hippie en heeft haar zo genoemd, niet eens wetende van haar afkomst, of toch wel? Tijdens de afwezigheid van Garret moet Tank babysitten op Foxfire om te zorgen dat ze het grote weerwolvengeheim niet verder verteld. Foxfire is een vriendin van Amber en ze kunnen het niet hebben als ze haar mondje voorbij spreekt. Uiteindelijk is het Tank die haar moet beschermen omdat er meer mensen achter Foxfire aanzitten en begint de zoektocht naar de roots van Foxfire en alle mysteries die daarbij komen kijken. Oh en een tip van Foxfire, zeg nooit ‘good doggie’ tegen een weerwolf.
* Alpha’s Challenge

#5 Alpha’s Obsession
Alpha’s ObsessionIn het eerste deel van de Bad Boy Alpha’s met Kingston Jack komt Sam al eens naar voren, nu heeft hij eindelijk zijn eigen verhaal gekregen. Hij zint op wraak! Hij is geboren in een laboratorium, gemarteld en ontsnapt. Uiteindelijk gevonden door Jackson, die Sam onder zijn hoede heeft genomen. Sam zijn doel? De man die al die ellende heeft veroorzaakt laten boeten. Dan is daar Layne! Ze weet niet wat ze onderzoekt, maar dat het bloed dat ze te zien krijgt bijzonder is, dat is zeker zo. Ze weet niet dat het van shifters komt en haar is verteld dat ze op zoek zijn naar een medicijn dat haar moeder zou kunnen hebben genezen. Vandaar dat ze zo gefocust is. Sam ontvoert Layne en dan begint hun verhaal pas echt. Maar Layne is een mens en zeker geen shifter. Uiteindelijk komt ze midden in de wraakmissie van Sam terecht en is het Sam die haar beschermt, maar hij geeft het wraak nemen niet op. Kan de liefde tussen ze opbloeien? Of is Sam te ver van het pad af om nog enigszins normaal te kunnen functioneren? Wat gebeurd er als de organisatie die achter de labs zitten Layne te pakken krijgt? Is ze dan nog te redden?
* Alpha’s Obsession

#6 Alpha’s Desire
Alpha's DesireDit verhaal vond ik echt wel een fijne om te lezen. Hij, Jared, wolf. Zij, Angelina, mens. Ze danst en komt achter het grote weerwolven geheim. Jared moet er voor zorgen dat haar geheugen gewist gaat worden. Hij volgt haar op school en zij beloofd het geheim niet te delen. Dat ze in die korte tijd naar elkaar toegroeien is natuurlijk te verwachten, zeker als Jared zijn wolf haar wil claimen als de zijne. Haar dansleven is belangrijk en de dromend ie ze eigenlijk heeft staan op een laag pitje, zeker omdat haar ouders dit niet voor haar willen. Als Jared echt naar haar luistert en haar droom wil helpen verwezenlijken blijft er dat puntje van de vampier die haar gedachten moet wissen nog steeds rondhangen. Hij kan haar lichaam toch niet beschadigen door te bijten? Kan ze het aan omdat ze een mens is? Kan hij ervoor zorgen dat hij haar kan vergeten? Of is de aantrekkingskracht te sterk? Wat gaan haar ouders van iemand als Jared vinden?
* Alpha’s Desire

#7 Alpha’s War
Alpha's WarIn eerdere verhalen uit de serie is Nash al eens voorbij komen wandelen. Hij heeft gevochten tijdens de oorlog, die hij heeft kunnen overleven dankzij zijn shifter leeuw. Hij heeft gevangen gezeten in de labs, die je in eerdere delen hebt kunnen lezen. Hij is daar gemarteld en uiteindelijk opgesloten met een leeuwin shifter. Ze hebben een nacht samen doorgebracht en hij heeft haar ‘per ongeluk’ geclaimed als de zijne. Doordat ze al tijden zonder elkaar leven is zijn leeuw gek aan het worden, hij heeft zijn mate nodig. Daarom domineert hij de ondergrondse shifters veschtwereld, omdat hij zijn woede ergens op moet richten. Denali heeft een cub (zoontje) gekregen, ook een leeuw, maar daar praten ze niet over.  Nash gaat naar haar op zoek en weet haar te vinden met de hulp van Sam en de andere shifters die de organisatie op willen rollen die proeven uitvoeren op shifters. Denali heeft kunnen ontsnappen en heeft zich goed schuil weten te houden, tot Nash haar weet te vinden. Ze moet er voor zorgen dat de kleine beschermt blijft. Ze hebben nog een hele grote missie voor de boeg om ervoor te zorgen dat de labs opgedoekt worden. Veel van de shifters uit de eerdere verhalen komen weer voorbij.
* Alpha’s War

#8 Alpha’s Mission
Alpha's MissionWat als je merkt dat je anders bent dan anderen? Er gebeuren steeds meer vreemde dingen, je hoort het bloed door de aderen van mensen gaan, je ruikt de emoties die ze hebben. Je hebt de behoefte om te jagen, wat is er met je aan de hand? Werkzaam voor de CIA brengt Dune zo nu en dan in contact met de shifters, al heeft hij geen idee dat het shifters zijn. Annabel, zijn CIA contact helpt hem met wat informatie te zoeken en staat bij hem in het krijt. Als ze dan zelf in de problemen komt, is het tijd voor Dune om zijn schuld in te lassen. Zij is op zoek naar wat er met haar vader is gebeurd en komt dan documenten tegen die nog meer vraagtekens geven. Samen gaan ze op zoek naar wat er is gebeurd en ondertussen is Dune bezig met zijn eigen problemen. Ze werken al jaren samen en nu vrij intensief, zeker om ervoor te zorgen dat Annabel in leven blijft. Kan Dune er ook voor zorgen dat zijn wolf die hij nog niet zo lang kent Annabel niet claimt? Weten ze uit de handen van de CIA te blijven?
* Alpha’s Mission

Mr. Quarantine van Lis Lucassen (Nederlands)
Mr. QuarantineNa een onenightstand gaat Manhattan op slot en zit Jo opgesloten in het appartement. Alleen is degene met wie ze de onenightstand had, die je eigenlijk gewoon een logeerpartij mag noemen, er vandoor en blijft ze achter met de echte eigenaar van het appartement, Trevor. Dat hij ongelooflijk sexy is, zal de komende twee weken heus niet heel vervelend maken, toch? Alleen is hij niet wie hij is. Hij heeft een kantoor in zijn appartement waar ze niet mag komen en blijft hij dingen zeggen die ze hem niet heeft verteld. Uiteindelijk krijg je zijn plan te weten en leren wij als lezers wie hij echt is. Het duurt dan niet lang voor het leven van Jo op zijn kop staat en scheiden de wegen. Lis Lucassen schrijft zo fijn dat je als een sneltrein het boek uit hebt. De plot is goed, verrassend zelfs. Hoewel het hele, je bent in dit appartement en je moet hier blijven, maar laat je vrienden je spullen maar brengen stuk, dat vond ik een beetje vreemd. Maar het is een verhaal en dan is zoveel mogelijk! Aanradertje om te lezen!!
* Mr. Quarantine

Schuld serie door Sanne van Ooijen
De schuld serie van Sanne van Ooijen was met vier delen eigenlijk geëindigd. Tot er nog twee delen werden aangekondigd. Dus zodra het vijfde deel verscheen, moesten alle andere series wijken en heb ik deze dan ook weer een sneltreinvaart uitgelezen. Ik moet wel zeggen dat ik even moest nadenken hoe het laatste deel (deel 4) ook alweer was geëindigd. Sommige namen kon ik me even niet herinneren, maar dat mocht het leesplezier verder niet drukken. Op naar het zesde deel, die volgens mij erg spectaculair zal zijn.

#5 De Overname
De OvernameDe zaak is overgenomen en het bedje was gespreid. Dat het allemaal tegenvalt is natuurlijk niet wat John had verwacht. Als hij op een avond Ted in zijn computerruimte aantreft is het laatste dat hij verwacht dat ze een dievegge is. Hij wil John en zijn organisatie kapot maken. Ted steelt zijn gegevens en het duurt niet lang voor hij haar op het spoor is. Niet alleen brengt ze haar broer, die een schuld heeft bij John, maar ook haar beste vriend in gevaar. John is onrustig, slapeloos en vindt zijn rust bij Ted. Dex had gezworen de zaken achter zich te laten, tot zijn stiefzoon een rol blijkt te hebben in de organisatie. Dan is hij genoodzaakt om in te grijpen. Als alles lijkt te escaleren is er niets anders dan de hulp van Dex aan te nemen om alles tot een goed einde te laten komen, toch?
* Schuld #5 De Overname

Campinggeluk door Marjoleine Tel
Over de driedelige serie Campinggeluk heb ik al een aparte blog geschreven. Ik vind de serie zo herkenbaar, zeker als ex kampeerder, dat ik hier extra aandacht aan wilde geven. Lees hier meer over de Campinggeluk serie: Gelezen: Campinggeluk trilogie

Criminals & Captives door Annika Martin en Sky Warren (Engels)
Onder de groep Criminals & Captives vallen de twee titels Prisoner en Hostage. Beide heb ik gelezen en was ik zo enthousiast over dat ik er een aparte blog over heb geschreven die je hier kan lezen: Verrassende boekenserie Criminals & Captives

Taken by the Kinky Bank Robbers van Annika Martin (Engels)
Het verhaal begint leuk en is soms hilarisch, al zeg ik het zelf. Dat komt er een hoop spanning, sensatie, rollenspellen en uiteindelijk eindigt het verhaal met een brok in mijn keel. Tenminste, zo heb ik deze roller coaster van de Goden Zeus, Odin, Thor en Isis ervaren. Leest heerlijk weg en het is jammer als het is afgelopen. Daarom heb ik ook van deze serie een aparte blog geschreven die je hier kan vinden: Leestip: Taken Hostage by the Kinky Bank Robbers (5 delen).

Nou, dat was de maand juli! Dat zijn dus 17 boeken, en dan nog een serie waar ik nog niets over mag vertellen. Ik neem voor nu ook de Chicago Bratva mee naar augustus.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.