Leestafel

Blogtour week 3: Geschenk onder de boom – recensies

Afgelopen week was het een iets rustigere week als het gaat om de Blogtour deelnemers van Geschenk onder de boom. Ditmaal zet ik vier websites/socials in de spotlight over hun ervaring met mijn verhaal. Ook nu ben ik weer vol spanning om te zien of het verhaal door ze is goedgekeurd, of misschien zelfs wel… Nou ja..

Lees de recensies van de derde week van mijn Blogtour.

14 december
@samsescapefromreality (instagram)
samsescapefromreality.wordpress.com (website)15 december

@perfecteburen (instagram)
perfecteburen.nl (website)


15 december
@bookchi (instagram)
bookchinl.wordpress.com (website)19 december

@deboekenhamsteraar (instagram)
deboekenhamsteraar.wixsite.com (website)


Dank jullie wel voor jullie recensies. Komende week is de laatste week van de recensies van mijn verhaal. Ook deze zal ik over een week met jullie delen. Ik vind het vooral voor mezelf erg leuk om te lezen. Hopelijk jullie ook.


Lees meer recensies over Geschenk onder de boom tijdens de Blogtour:

Blogtour Week 1
Blogtour Week 2
Blogtour Week 3 (hier ben je nu)
Blogtour Week 4

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 9 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.