Kijk & Luister

Gossip Girl, de serie

Ik heb een nieuwe serie gevonden op de televisie! Gossip Girl, een Amerikaanse serie over jongeren, rijke jongeren wel te verstaan, dis de hele tijd in de gaten gehouden worden door, Gossip Girl. Wie dit precies is, is niet bekend, maar het is wel leuk om naar te kijken. In Amerika is volgens mij al een 2e seizoen van start gegaan, maar wij moeten het nog even doen met het eerste seizoen. Ik heb 2 afleveringen gezien en vind het al helemaal cool! Ik zit op dinsdagavond dus voor de buis, of is het er toch achter.. Naar Net5 te kijken voor mijn nieuwe favoriete serie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + = 21

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.