Onze Bruiloft

Bruiloft: Update Bruiloft-deel op de site

Eindelijk is onze bruilofts-pagina weer eens onderworpen aan een flinke update. Wat is er allemaal veranderd? De daggasten lijst is iets uitgebreid. Er zijn namelijk een aantal aan toegevoegd, deze zullen pas vanaf het Stadhuis met de stoet verder meegaan. We hebben de laatste locatie toegevoegd, hoe kan het ook anders, dat is ons huisje!

Ook staat er een routebeschrijving bij het Heerenhuis (en de parkeergarage aan de Ossenmarkt) voor de genodigden. Het dagprogramma staat er eindelijk op. Zo ziet onze dag er in de grote lijnen uit. Nu is het bijna aan onze ceremoniemeester (en zijn lieftallige assistentes) om dit strakke schema aan te houden.

We hebben wat punten van de Checklist weg kunnen strepen. We lijken dus nog op schema te lopen. Maar er zijn nog wel wat dingen die ‘even’ geregeld moeten worden. Ach we hebben nog 7 weken te gaan, haha. Maar de tijd gaat wel erg snel. Voor we het door hebben is de dag alweer voorbij.

Last but not least, de trouwkaart staat ook toegevoegd op de site. Nu kan iedereen hem bewonderen. In elk geval onze standaard kaart, aangezien er meerdere versies in omloop zijn.

Tot zover de update!

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

24 + = 30

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.