Persoonlijk

Hartstikke jarig!! 28 jaartjes nu

De dag begon gisteren avond al, toen Bart en ik toch stiekem tot 12 uur opbleven om mij te feliciteren. Daarna gaan slapen, tot de wekker vanmorgen ging. Natuurlijk was ik al wel iets eerder wakker, standaard toch? Tijd om te ontbijten en aan de echte dag te beginnen! Inmiddels is het nu bijna 22:00 uur van typen en heb ik een superdag gehad! Allemaal heel erg bedankt voor alle felicitaties, mail, telefoon, post en de verrassingen en cadeautjes! Hoe en wat allemaal? Even doorlezen, hihi.Net uit bed, belde mijn vader, grappig, want meestal belt mijn moeder als eerste. Vond het wel leuk! Toen kreeg ik van Bart een cadeautje, namens zijn moeder, een leuk boek, Gossip & Gucci, maar die had ik al, dus ga ik hem ruilen voor een ander leuk boek! Toen kwam de dagelijkse rompslomp. Een hoop sms-jes en kaartjes gekregen, zo lief! Bedankt!

Bart kwam me in de stad ophalen en toen moesten we nog een cadeautje voor mij gaan shoppen. Ik wilde erg graag een kook boek om lekkere dingen te bakken! De halve schoonfamilie heeft het boek, ik kan natuurlijk niet achter lopen, hihi. Lekker wat rond geshopt. Ik mocht overal heen en kijken, dat vindt hij normaal echt niet leuk. Wat voelde ik me jarig, hij vond alle winkels okay, haha. Op een gegeven moment gingen we naar huis.

Ik vertrouwde er natuurlijk haast niets van, komop, ben niet van gisteren! Dat ik een jaartje ouder ben geworden wil niet zeggen dat ik niet meer helder van geest ben, haha. Ik besloot maar weinig te vragen, zo lastig! Uiteindelijk liet Bart doorschemeren dat we nu naar huis gingen en omkleden om uit eten te gaan.. Leuk! Wat moest ik aan! Maar, wat als er nu mensen bij ons thuis zijn. 2 opties, beide leuk!

Thuis aangekomen moest ik Pepper maar snel halen, want Bart moest onze spullen uitladen. Ik kwam binnen, toch enigszins op mijn hoede, hmmz, slingers, ik rook iets, zag in et donker een tafel in de keuken staan? (op de een of andere manier doe je ook niet meteen het licht aan ofzo, haha.) TOEN hoorde ik heeeeeel zacht iets in de keuken en ik riep ‘Ik ruik wat en ik hoor iets’. Toen begonnen ze te zingen. Wie ze? Nou, mijn oma, mama, Marcel & Joycie! Zo leuk, zo lief! Een verrassing gourmet eten avondje! Wat lief!

Het was echt gezellig en leuk en ik was eerst heel moe in de auto, maar toen voelde ik er niets meer van, ik was zo hyper en blij, zo leuk dat ze dat voor mij deden! Tijdens het eten nog een aantal telefoontjes gehad, Bart nam ze aan, ik was natuurlijk te druk met eten en kletsen. Het was echt zo leuk! Lekker druk!

Ik heb ook cadeautjes gekregen! Geld, (kook)boeken, parfum (signature van Beckham) en mijn verrassing etentje natuurlijk. Zaterdag vier ik het ‘echt’, dan komen ze allemaal weer langs. Maar dan zijn mijn paps en zijn vriendinnetje er ook! En volgend jaar, wat het al bijna is, vier ik samen met Bart nog even met zijn familie, scheelt hun ook heen en weer vliegen met deze dagen.

Je kunt zeggen wat je wilt, maar deze dag nemen ze niet meer van me af en ben er heel blij mee, met alle mensen die me gefeliciteerd hebben! De slingers blijven nog even hangen, tot na het weekend, ik ben nog daaaaaaaagen aan het nagenieten. Dat weet ik nu al!

Dank jullie wel schatten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.