Games & Tech,  Ik in de Media

Filmpje rondom Me-Ladies team uit 2005

In 2005 deden wij van Me-Ladies mee aan de Gameplay in de RAI in Amsterdam en konden de gamers het 2 dagen (fatsoenlijke openingstijden natuurlijk) tegen ons opnemen. Alleen Counter-Strike natuurlijk, het was een gezellig weekend. Niet alleen schoten we een potje, ook werden we gevolgd voor de documentaire, “Behind the Game”. Het hele filmpje kon ik niet op youtube krijgen, maar wel het stukje waar wij in voorkwamen.nnnnOok dit wilde ik natuurlijk nog even extra aanstippen op de website.rnrn

rn rn rn rn rnrnrnrnrnrnrnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

33 − = 23

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.