Games & Tech,  Persoonlijk

Column: The virus got me! @ Female-Gamers

Nee, geen (Mexicaanse) griepjes of een virus op mijn computer… Maar het verschrikkelijke Sims virus! Mijn computer had enige afwijkingen om ‘normaal’ mee te werken. Tijdens het gamen heeft hij namelijk de neiging om gewoon te hangen, niets meer te doen… Kan ik herstarten en fluiten naar enkele vorderingen in games.nnnnNa veel gezoek en getest lijkt het nu bijna opgelost te zijn. Dus heb ik flink kunnen Simmen en kan maar niet wachten om de game weer op te starten om verder te gaan. Zo af en toe crasht mijn PC nog steeds, maar al een heel stuk minder. Het is nu een kwestie van erg vaak je vorderingen opslaan. Als je dan een tijdje (lees aantal uren) The Sims 3 kunt spelen, kom je veel nieuwe dingen tegen die je in een review sessie nog niet hebt kunnen vinden.rnrn

rnIk ben druk bezig gegaan een huis bouwen, een gezin maken en weer opnieuw! Deze game heeft ook gewoon teveel mogelijkheden! Het start natuurlijk al bij het maken van je Sim, hoe hij/zij eruit moet zien en dan de kleding. Eigenlijk is het een ware hel, de kleding die er standaard bij zit is niet echt om over naar huis te schrijven. Maar je kunt ze pimpen met verschillende soorten stof. Voordat je daar mee klaar bent, ben je al gauw een half uur verder (gok ik).rnrnJe kunt natuurlijk in een al aanwezig huis gaan wonen, of zelf iets bouwen. Bij deze laatste keuze bega je meteen al een grote fout! NIET DOEN! Het duurt veels te lang voor je eindelijk zelf kunt gaan spelen! Je begint met bouwen, als je de vorm eenmaal goed hebt van je huis en het is naar wens ga je beginnen met de inrichting. Dit is ook zo’n hel. Ondanks dat je een beperkt aantal modellen aan banken en andere meubels hebt, kan je oneindig bezig blijven zoeken naar de juiste kleuren en patronen. rnrn

rnZo’n 2 uur verder ben je klaar om je spel te gaan spelen. Het is ook eigenlijk geen relaxt spelletje. Je blijft rennen en vliegen met je Sims om aan hun eisen en wensen te kunnen voldoen. Hoe meer Sims hoe meer chaos in hun levens en dus ook in jouw leven. Iedereen op tijd naar school of werk, niet vergeten te ontbijten, genoeg te ontspannen, vrienden te maken, vaardigheden leren, boeken lezen enzovoorts. Dit is hun dagelijkse portie…rnrnOndanks dat dit toch grote struikelblokken kunnen zijn om dit als een ontspannende game te zien, blijft het mij boeien. Ach, het zal wel tijdelijk zijn… Maar dan blijkt dat er een nieuwe uitbreiding onderweg is, waar je nu al op zit te wachten. Er lijkt geen einde aan te komen, The Sims een spel zonder einde..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 7

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.